Aanlegservice geveltuin

Wil je graag een geveltuin*, maar heb je geen groene vingers, geen tijd of anderzins? Geen probleem. Wij doen het graag voor je! Een kleine investering die het dubbel en dwars waard gaat zijn.

* Een geveltuin is een strook begroeide openbare ruimte van maximaal 30 cm breed die gelegen is voor een huis en onderhouden wordt door de bewoner van dat huis. 

Meld je aan!

  1. Geef je wensen en adres door in het formulier hieronder;
  2. We komen zsm bij je terug met een reactie en prijsopgave;
  3. We komen de geveltuin aanleggen
  4. Vervolgens kan het grote genieten beginnen!

 

  • Jouw gegevens

Wat kun je nog meer doen?

Ontdek op deze site wat het klimaatlabel van jouw tuin is en wat je nog meer kunt doen om je tuin klimaatbestendig te maken.

Denk je aan een groen dak, regenton of beplanting? Kijk dan eens bij de starterspakketten waarmee je snel en eenvoudig je tuin verder vergroent en klimaatbestendig maakt.

Bezoek Duurzaamheidscentrum De Papaver*

Inspiratieroute in de tuinen met voorbeelden hoe je jouw tuin ook klimaatbestendig kunt maken en tentoonstelling ‘Klimaat in de straat’. Met allerlei tools en inspiratie voor hoe je je huis, tuin en straat kunt aanpassen aan de gevolgen van klimaatverandering. De interactieve tentoonstelling is geschikt voor jong en oud en bevat verschillende filmpjes, experimenten en doe-opdrachten.

* De opening is afhankelijk van de op dat moment geldende Covid-maatregelen voor bezoekerscentra/musea.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op met De Klimaatmaat.

Veelgestelde vragen