Actie: Boompjes voor beginners (€2,50 korting via De Klimaatmaat)

Samen met De Klimaatmaat maken Delftenaren hun mooie stad klimaatbestendig. Dit maakt Delft beter beschermd tegen hevige regen of extreme hitte. Met name maatregelen die bijdragen aan meer groen en minder steen zijn effectief. Daarom kunnen de inwoners van Delft groene daken, regentonnen, plantenpakketten en geveltuinen aanvragen via De Klimaatmaat. Met deze actie worden de ‘Boompjes voor beginners’ hieraan toegevoegd!

Via Plan Boom kan er vanaf 1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022 een pakket met 3 boompjes (Veldesdoorn, Sporkehout en Gele kornoelje) worden aangeschaft. De boompjes zijn ongeveer 40 cm en worden voor 25 euro gratis thuisbezorgd. Via De Klimaatmaat is een korting van €2,50 verkrijgbaar!

Plan Boom is een initiatief voor en door mensen die zich samen inzetten tegen klimaatverandering en samen Nederland weer groener willen maken. Bomen nemen CO2 op, zijn van groot belang bij de bestrijding van hittestress, brengen schaduw en verkoeling en houden water vast in droge tijden. Ook versterken ze de veerkracht van de natuur en de biodiversiteit, zodat de effecten van klimaatverandering beter opgevangen kunnen worden.

Heb je interesse in een pakket met boompjes? Mail ons dan via contact@klimaatmaatdelft.nl o.v.v. ‘bvb’. Zelf bestellen kan ook via Plan Boom, met de kortingscode ‘Klimaatmaat’