Agenda

Hieronder vind je een overzicht van klimaatbestendige activiteiten in Delft. Heb je ook een interessante actie of activiteit? Deel het via het formulier onderaan deze pagina.

 • 21 april 2024

  Expositie Bijen

  Vanaf 17 april 2024 kun je bij Duurzaamheidscentrum De Papaver terecht voor de expositie over bijen. Leer alles over het belang van deze kleine diertjes.

  Meer informatie

 • 22 juni 2024

  Tegel Eruit, Plant Erin Tanthof

  De laatste Tegel Eruit, Plant Erin actie voor de zomermaanden. Lever je tegels in bij de afgeeflocatie in Tanthof en krijg er gratis plantjes voor terug. De Tegeltaxi zal rijden op dinsdag 25 juni 2024.

  Meer informatie

 • 22 juni 2024

  Tegel Eruit, Plant Erin Levenslust

  Tegel Eruit, Plant Erin bij ATV Levenslust

  Meer informatie

 • 28 juni 2024

  Koffie Hub Ecoduswijk

  Op 28 juni om 15.30u vindt er in de Delftse wijk Ecodus een Koffie Hub plaats waar buren elkaar beter kunnen leren kennen én waarin diverse duurzame organisaties zich presenteren, zoals De Klimaatmaat en Cleanup All.

 • 29 juni 2024

  Groen Doe! Dag Multatulibuurt

  Tover (een deel van) je voortuin om naar groen. Je ontvangt gratis tuinadvies. Op de Groen Doe! Dag is er gratis hulp bij het verwijderen, ophalen en afvoeren van je tegels.

  Er zijn gratis zaadjes/plantjes én compost! Zodat jij op hete zomerdagen kunt genieten van een groene tuin en een koeler huis.

  Ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

  Meer informatie

 • 10 oktober 2024

  Dag van de Duurzaamheid

  Dag van de Duurzaamheid. Invulling volgt.

 • 11 november 2024

  Delftse Klimaatweek 2024

  In Delft gaan we voor een fijne en leefbare stad, nu en in de toekomst. Samen krijgen we dat voor elkaar. Bijvoorbeeld door vaker de fiets te pakken en door onze woningen beter te isoleren. Maar ook door onze tuinen te vergroenen, spullen te recyclen en over te stappen op schone energiebronnen. Om nóg meer inwoners en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseren we van maandag 11 november t/m zondag 17 november 2024 de Delftse Klimaatweek.

  Tijdens deze week organiseren bewoners, bedrijven en gemeente activiteiten voor een beter klimaat. De week geeft een podium aan iedereen die werkt aan een duurzaam Delft, met thema’s zoals energiebesparing, biodiversiteit, schone energie, circulariteit, schoon vervoer en klimaatadaptatie.

  Meer informatie

 • Continue

  Klimaatroute door de tuinen van Duurzaamheidscentrum De Papaver

  Wil je graag een klimaat-, water- en natuurvriendelijke tuin? Kom inspiratie opdoen bij De Papaver. Je vindt er tal van ideeën: van prachtige bloemenborders tot groene daken. Op diverse plekken hebben we bordjes geplaatst met informatie en een handige QR-code naar de site van de Klimaatmaat Delft waar alle maatregelen uitgebreid zijn beschreven. De route is gratis. Haal de plattegrond op bij de receptie van De Papaver.

  Meer informatie

Heb je ook een interessante activiteit voor de agenda?

Laat het ons weten!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.