Laat gratis een schetsontwerp maken op 28 juni

Tegels eruit en dan? Heb je hulp nodig bij de herinrichting van je tuin? Wil je weten hoe het groener kan mét een terras? Laat dan op 28 juni een gratis schetsontwerp voor jouw tuin maken door een ecologisch hovenier. In een half uur worden je wensen besproken en krijg je de eerste ideeën in schets uitgewerkt.

Wil je weten wat je kunt doen om je tuin, dak of terras te vergroenen en op zo’n manier dat water makkelijker weg kan, het koeler blijft en je ook nog vogels, vlinders en bijen naar je tuin trekt?

Kom woensdag 28 juni tussen 12u en 15u naar de informatiemiddag die De Klimaatmaat, een initiatief van Duurzaamheidscentrum De Papaver, organiseert. Tijdens de informatieochtend in de Speeltuin aan het Kraanvogelpad in Vogelbuurt- West staan experts paraat voor beplantingsadvies, informatie over groendaken en regentonnen én krijg je informatie over de actie Tegel eruit, plant erin waarbij je tegels kunt inruilen voor plantjes. Vrijwilligers van De Klimaatmaat helpen bij het onttegelen én een Tegeltaxi voert je tegels gratis af.

Wil je in aanmerking komen voor een gratis schetsontwerp, meld je dan aan via contact@klimaatmaatdelft.nl met als onderwerp ‘schetsontwerp + 28 juni’.