Laat gratis een schetsontwerp maken

Tegels eruit en dan? Heb je hulp nodig bij de herinrichting van je tuin? Wil je weten hoe het groener kan mét een terras? Laat dan op 26 mei een gratis schetsontwerp voor jouw tuin maken door een ecologisch hovenier. In een half uur worden je wensen besproken en krijg je de eerste ideeën in schets uitgewerkt.

Wil je weten wat je kunt doen om je tuin, dak of terras te vergroenen en op zo’n manier dat water makkelijker weg kan, het koeler blijft en je ook nog vogels, vlinders en bijen naar je tuin trekt?

Kom vrijdag 26 mei naar de informatieochtend die De Klimaatmaat, een initiatief van Duurzaamheidscentrum De Papaver, organiseert. Tijdens de informatieochtend staan experts paraat voor beplantingsadvies, informatie over groendaken en regentonnen én krijg je informatie over de actie Tegel eruit, plant erin waarbij je tegels kunt inruilen voor plantjes. Vrijwilligers van De Klimaatmaat helpen bij het onttegelen én een Tegeltaxi voert je tegels gratis af.

Wil je in aanmerking komen voor een gratis schetsontwerp op 26 mei van 10u tot 12u, meld je dan aan via contact@klimaatmaatdelft.nl met als onderwerp ‘schetsontwerp + 26 mei’.

De volgende sessie is op 28 juni 2023. Tijd en locatie volgt