NK Tegelwippen voor scholen

Tegel eruit, plant erin! Van 21 maart t/m 31 oktober 2022 doet de gemeente Delft, samen met nog vele andere Nederlandse gemeenten, weer mee aan het NK-Tegelwippen. Doe mee met het NK-Tegelwippen en vergroen het schoolplein. Of laat leerlingen thuis kijken of er in de voor- of achtertuin tegels zijn die plaats kunnen maken voor groen. Maak er een schoolwedstrijd van wie de meeste tegels weet te verwijderen!
Vorig jaar is Delft in de middenmoot geeindigd. Help je Delft dit jaar mee naar de overwinning?!

Tip: Maak van de verwijderde tegels op school een stapelmuur of kruidenspiraal. Zo hergebruik je de tegels en help je tegelijkertijd de diertjes. Dubbel duurzaam!

De Klimaatmaat haalt de tegels gratis op van school en particulieren kunnen de tegels op vier actiedagen gratis inleveren. Makkelijk toch?

Wil jouw school meedoen met het NK Tegelwippen, tegels hergebruiken voor stapelmuurtjes of een kruidenspiraal of heb je idee├źn om je school te vergroenen met bijvoorbeeld een groen dak, zonnepanelen, moestuin en kun je hulp gebruiken bij het vinden van financiering en de realisatie, neem contact op via contact@klimaatmaatdelft.nl