De Klimaatmaat helpt Vogelbuurt West vergroenen! Doe je mee?

Stel je voor…
Wat voor seizoen het ook is, jij geniet van een tuin die elk seizoen mooi en anders is.
En dat zónder daar veel voor te doen. In het voorjaar en de zomer kun je er heerlijk zitten, zelfs als het heel heet is want dan vind je er verkoeling. Er is geen wateroverlast want jouw tuin kan de hoosbuien goed opvangen. Jouw tuin is voorbereid op de toekomst! Je laat de natuur meer haar gang gaan, waardoor vogels en vlinders jouw tuin weten te vinden én jij tijd hebt om van je tuin te genieten

Nú is het moment: volop hulp

KAN PlatformMet de rioolvervanging en extra groen, zorgt de gemeente dat de wijk leefbaar blijft. Als je je tuin wilt vergroenen, is dit het moment. Je krijgt gedurende de periode van de rioolvervangingswerkzaamheden volop hulp. Meld je aan voor één van de acties  en neem voor vragen en advies contact op met Annette Jansen en Hilde Postema van Over de Schutting. Zij zijn namens De Klimaatmaat aanspreekpunt voor bewoners in Vogelbuurt West: info@overdeschutting.com

Via de Folder_Maak_Grijs_Groener word je stap voor stap op weg geholpen. Onder het kopje ‘Wat kun jij doen’ vind je alle tips.

Schrijf je hier in voor Tegel, Eruit, Plant Erin Vogelbuurt-West van maandag 26 juni tot en met zaterdag 1 juli.

Ga samen aan de slag!
Ga je aan de slag om je buurt te vergroenen? Zorg dat je er niet alleen voor staat, maar doe het samen met een paar buurtgenoten. Dat is wel zo gezellig én je zult zien dat er samen meer kennis en vaardigheden zijn waardoor je elkaar kunt helpen. Dat geeft energie! Als meer bewoners in jouw buurt hetzelfde willen, kunnen we je helpen om een gezamenlijke actie te organiseren, én prijsvoordeel te halen.

Cadeau voor jou: een gratis geveltuin!
Om de eerste stap makkelijker te maken, krijg je van de gemeente en De Klimaatmaat een geveltuin cadeau. Deze wordt voor je aangelegd én je krijgt er gratis tuinplanten voor!  Meer informatie vind je hier. Zie hieronder het verschil dat een geveltuin kan maken.