Voorjaarsactie! Koop een groendak of regenton met korting

Voorjaarsactie!

Vraag nu een groendak aan en krijg de dakinspectie gratis of bestel je regenton met veel korting! Geldt bij aanvraag tot en met 19 mei 2024.

Klik hier voor het aanvraagformulier

“Ik wil wel graag een groenere en klimaatbestendige tuin maar weet niet hoe ik dit moet realiseren. Ook met informatie en uitleg maak ik nog niet de stap naar doen.” – Sandra

Vind jij het, net als Sandra, lastig om zelf aan de slag te gaan? Of heb je weinig tijd en mag het niet teveel kosten? We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken om je tuin groener en klimaatbestendiger te maken met de zogenaamde starterspakketten.

Koop eenvoudig en snel een starterspakket

Breng het voorjaarsgevoel in je huis en kleur je tuin, straat, buurt groen!

Dit helpt jouw huis voor te bereiden op periodes van hitte en wateroverlast en draagt bij aan het vergroten van de biodiversiteit. Fleur je eigen tuin eenvoudig op of doe het samen met de buurt!  De Klimaatmaat biedt kennis en expertise, bespaart tijd én geld. Makkelijk toch? Ga (samen) aan de slag en help mee om Delft klimaatbestendig te maken!

Ondersteuning bij straat/buurt/wijk acties

Het aanleggen van een groen is ook leuk en handig om samen met de buren te doen. In samenwerking met jou, jouw straat, buurt of wijk helpen wij bij de coördinatie van een groenactie. Leg samen groene daken aan, plaats regentonnen en/of vergroen je tuin!

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Raadpleeg de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen