Starterspakket: regenton

De meest eenvoudige manier om regenwater op te vangen én te benutten is de regenton. Het regenwater kan gebruikt worden voor het begieten van planten in de tuin of op het balkon. Regenwater is zacht (bevat weinig kalk) en dat is goed voor de planten en bovendien bespaar je zo op drinkwater. Meer informatie over regentonnen

De prijzen zijn inclusief vulautomaat van € 55 die installeren makkelijk maakt. De regenpijp hoeft niet doormidden gezaagd te worden, een gat boren is voldoende.

Vraag een starterspakket aan

Klik hier voor het aanvraagformulier

Mini rainsaver (100 liter)

De Mini Rainsaver is een ideale regenton wanneer je buitenruimte beperkt is. Door het compacte formaat past de ton in de kleinste ruimtes. Het kindveilige deksel zorgt ervoor dat kinderen de deksel niet van de ton kunnen krijgen.

38x38x94 cm

Prijs

€ 119,95
Incl. bezorgen, voet én installatiegemak. Met de handige vulautomaat t.w.v. € 55,- waardoor installeren een fluitje van een cent is. In plaats van de regenton door te zagen hoef je slechts één gat te boren. Kom je er toch niet uit, dan kunnen wij ‘m voor je installeren.

 

Harcostar (168 liter)

Heb je voldoende ruimte in je tuin of op je balkon? Dan is de Harcostar geschikt! Met 168 liter vangt deze ton meer water op dan de Mini Rainsaver. Het kindveilige deksel zorgt ervoor dat kinderen de deksel niet van de ton kunnen krijgen.

58x58x82 cm

Prijs

€ 157,95
Incl. bezorgen, voet én installatiegemak. Met de vulautomaat t.w.v. € 55,- waardoor installeren een fluitje van een cent is. In plaats van de regenton door te zagen hoef je slechts één gat te boren. Kom je er toch niet uit, dan kunnen wij ‘m voor je installeren.

 

2-in-1 regenton (240 liter)

Wil je meer inhoud en esthetiek? Dan is de 2 in 1 regenton wat voor jou: de regenton uit ons aanbod met de grootste inhoud. Met 240 liter kun je even vooruit. Daarbij bevat deze ton een geïntegreerde plantenbak en kun je bovenop deze mooi vormgegeven ton een plant plaatsen.

58×120 cm

Prijs

€ 182,50
Incl. bezorgen én installatiegemak. Met de handige vulautomaat t.w.v. € 55,- waardoor installeren een fluitje van een cent is. In plaats van de regenton door te zagen hoef je slechts één gat te boren. Kom je er toch niet uit, dan kunnen wij ‘m voor je installeren.

 

Vraag een starterspakket aan

Klik hier voor het aanvraagformulier

Exclusief aanbod via De Klimaatmaat*

  • Een helder aanbod: keuze uit 3 typen regentonnen met verschillende opvangcapaciteit
  • In samenwerking met een professionele groenleverancier
  • Scherpe en heldere prijzen
  • Gratis advies over het meest geschikte product voor jouw situatie
  • Met garantie: op materialen en aanleg
  • Regentonnen worden aangeboden als full service pakket (inclusief alle benodigde materialen, bezorgen en installeren)

* Zie ook: voorwaarden ‘actie Starterspakketten’

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Raadpleeg de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen