Starterspakket: groendak

Heb je een schuurtje, blokhut of tuinhuisje? Denk dan eens aan een groendak. Steeds meer mensen nemen een groendak. Dat is niet vreemd als je bedenkt welke voordelen het heeft. Begroeide daken hebben veel positieve effecten. Ze bufferen regenwater, zorgen voor meer biodiversiteit in de stad, binden fijnstof en zien er aantrekkelijk uit. Begroeide daken zijn als het ware een verlengde van je tuin, maar dan op hoogte. Lees meer.

Vraag een starterspakket aan

Klik hier voor het aanvraagformulier

Budget basis sedumdak

Extensief groendak met verschillende soorten sedum. Door de dunne substraatlaag (20 mm) is dit groendak het lichtste systeem en op praktisch alle daken toepasbaar. Het lichtgewicht sedumdak heeft eeen wateropvang van 20/25 Liter/m2. Het groendak is onderhoudsvriendelijk. Je hoeft maar een tot tweemaal per jaar te controleren of de afvoer nog doorloopt en onkruid verwijderen en bemesten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier

 

Biogroendak

Met Wildflower/ Bees & Butterflies matten. Dé keuze wanneer hogere waterbuffering gewenst is of als je extra’s op het gebied van biodiversiteit toe wilt voegen. Het biodak heeft een wateropvang’ van 30 liter/M2.
Als een dak qua draagkracht geen natuurdak kan dragen, is deze vorm mogelijk een optie. Het onderhoud vergt meer dan een basis sedumdak.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier

Natuurdak Bees & Butterflies

Natuurdak 12 cm substraat. Meest natuurvriendelijke dak, bevordert de biodiversiteit! Intensief groendak met een uitgebreide keuze aan planten, struiken of bomen. Een dakinspectie is (vaak) nodig om te bepalen of jouw dak geschikt is voor een natuurdak. Het onderhoud is uitgebreider dan bij een extensief groendak, vergelijkbaar met het onderhoud van een ‘gewone’ tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier

Vraag een starterspakket aan

Klik hier voor het aanvraagformulier

Exclusief aanbod via De Klimaatmaat*

  • Een helder aanbod: keuze uit 3 typen groene daken
  • In samenwerking met een professionele groenleverancier
  • Scherpe en heldere prijzen
  • Voordelige prijzen voor het laaggewicht sedumdak door collectieve inkoop
  • Voor alle daken geldt dat de m2 prijs inclusief btw, dakinspectie, levering van alle benodigde materialen op locatie, aanleg, nazorg en servicedienst is
  • Gratis advies over het meest geschikte product voor jouw situatie
  • Keuze uit volledig ontzorging (bezorgen en aanleggen) of DIY (bezorgen en zelf aanleggen).
  • Bij zelfinstallatie zit een installatieinstructie inbegrepen. Voor een installatieinstructie kun je ook de site klimaatmaatdelft.nl raadplegen.
  • Met 1 jaar groeigarantie bij full service (niet bij zelf aanleg (uitdroging is niet inbegrepen).

Voor alle situaties geldt dat bij een (benodigde) dakinspectie wordt beoordeeld wat er kan op het dak (qua draagkracht en kwaliteit) en wat jouw specifieke wensen zijn. Stel dat een dak wordt afgekeurd, dan kan door de leverancier ook het dakherstel verzorgd worden. Dit valt buiten de scope van De Klimaatmaat. Wanneer je dakherstel uit laat voeren, wordt dit door de leverancier gedaan met materialen die een levensduur hebben van minimaal 25 jaar en geven zij hierop een waterdichtgarantie van 10 jaar.

Zie ook: voorwaarden ‘actie ‘Starterspakketten’

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Raadpleeg de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen